DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN
reklam

MHP SİLİVRİ TEŞKİLAT BAŞKANLIĞI’NA KIZILKAYA GETİRİLDİ

Yayınlanma Tarihi : Google News
MHP SİLİVRİ TEŞKİLAT BAŞKANLIĞI’NA KIZILKAYA GETİRİLDİ
reklam

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Teşkilat Başkanlığı’na Cemil Kızılkaya getirildi. Kızılkaya, yeni görevine layık olmak için elinden geleni yapacağını ifade etti.

KIZILKAYA : HİZMET YOLUNDA YAPILANLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın tarafından kendisine tebliğ edilen görevi layıkıyla yapmak için bütün çabasını ortaya koyacağına vurgu yapan Kızılkaya”Silivri bizim evimiz, ailemiz. Demokratik bir ortamda yerel seçimleri geride bıraktık. Geçmiş 5 yılda Sayın Volkan Yılmaz’ın yapmış olduğu hizmetler ortada. Ben bu noktada bu kente katmış olduğu değerleden dolayı çok teşekkür ediyor, kendisiyle aynı yolda yürümenin onuru ve gururunu taşıyorum. Bundan sonrada yapılanların takipçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

“HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Kızılkaya ayrıca, bu görevi kendisine layık görenlere de teşekkür ederken şu ifadeleri kullandı “Başta bana bu görevi layık gören Ilçe Başkanımız Zafer Yalçın olmak üzere teşkilatımıza, bu yolda birlikte yürümekten onur duyduğum partililerimize şükranlarımı sunuyorum.Silivri’ye hizmet yolunda yorulmadan calışacağımızdan kimsenin endişesi olmasın.”

reklam

YORUM YAP